Skoliere uit verskeie provinsies presteer in ATKV Centurion en NG Lynnwoodrif se landwye Afrikaanse Skryfkompetisie

Drie Kapenaars presteer: Celeste de Vries van die Hoërskool Hopefield in Langebaan is as wenner in die Prosa vir Hoërskole aangewys. Carla Shawe van Edgemead High School ook in die Weskaap het in die kategorie nie-moedertaal met die louere weggestap.
In die kategorie Poësie vir Hoërskole nie-moedertaal is Lusanda Manyose van Masibambane Secondary School in Kraaifontein as wenner aangewys. In die kategorie Prosa vir Laerskole nie-moedertaal is Celeste Jobling van Kokstad Juniorskool in KZNatal die algehele wenner.

Op die foto is van die ander wenners wat by die Pryswennerskonsert op 2 November in Pretoria was.
Vlnr.: Anica Janse van Vuuren (L/s Louis Leipoldt, wenner Laerskole Prosa), Lydia van Nieuwenhuizen (H/s Uitsig, wenner Hoërskole Poësie), Dewald Groenewald (Hoër Volkskool Heidelberg, naaswenner Hoërskole Prosa), Darius Scheepers (L/s Garsfontein wenner Laerskole Poësie) Sakkie Kotze (ATKV Centurion)

Comments are closed.