Ons lag te min…!!!

Annale van ‘n Windgat: “Verhoogspel is bakgatlagterapie op sy allerbeste.”

“Gat, Gatter, Gatste…!!!”
‘n Slaggat en ‘n gatsometer kan deesdae vir ons as motoriste ‘n gatslag wees…!!!
Is jy ‘n Banggat, ’n Hardegat, ‘n Slapgat of ‘n Windgat…???

Hierdie eenmankomedie is Vrydag 19 Julie tot groot vermaak en genot van die gehoor, in die Pierneefteater in Pretoria opgevoer.
Neels Clasen is die enigste akteur maar hy vertolk vier karakters.

“Ons lag te min. Hierdie verhoogspel is bakgat lagterapie op sy allerbeste. Ons is almal daagliks ‘n rolspeler van een of meer van hierdie karakters. Baie geluk aan teksskrywer Barry van Rensburg en akteur Neels Clasen met briljante spel en tipering van alvier karakters” was Sakkie Kotze se kommentaar.

Op die foto staan Beatrice Kotze (ATKV), Neels Clasen (Akteur), Barry van Rensburg (Teksskrywer en regisseur) en Sakkie Kotze (Voorsitter ATKV Centurion en lid van die Direksie van ATKV SA) tussen die vier karakters.)

Comments are closed.